Saurland i tyskland i uge 21 - 2017

Næste år – dvs. 2017 - går turen til Saurland i Tyskland i uge 21. Saurland byder på en flot blanding af store bakker, dybe skove og hyggelige byer. KurtM laver ruten og ordner hoteller – OleK er KurtM´s boksebold!

Turen er for par - singler er også meget velkomne.

Saurland ligger i området sydvest for Kassel over mod Berleburg. Så – hvad der er godt nok for Prinsesse Benedikte – er vel også fint til os.

Vi vil køre lørdag formiddag. Og overnatte efter overfart ved Glückstadt. Så er vi fremme nogenlunde tidligt i området søndag eftermiddag. Vi har endnu ikke fundet overnatningsstedet. Her er det meningen vi skal overnatte og have ½-pension. Vi skal have fem overnatninger, det er således meningen vi kører hjem fredag. Der er nok ca. 650 km hjem – vi venter at ordne dem på én dag! 

Vi laver fire dagture til lødige områder og oplevelser. Så OleS – regn ikke med fandango på denne tur!

Prisen kender vi ikke endnu.

KurtM skal vide noget om hvor mange vi muligvis bliver. Forhåndsinteressen har været så overvældende, at flere af de normale Gasthausér (hvor er min tysklærer?) ikke har værelser nok.

Vil I der er interesserede i at deltage give KurtM en forhåndstilkendegivelse. Senest fredag d. 21-10-2016 , datoen er vigtig pga. deadline for hotel reservation. Gentag lige, hvis I allerede har vist interesse!

KurtM: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mvh Kurt M og OleK

Link : Saurland Program 

Slut juni eller beg. juli laver OleR og OleK en mandetur til Østrig. 

 

 

sommertur 2017 1